Hopp til hovedinnholdet

Lillesøster på 15 år er bare frekk eller care. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en søster som nå er 15 år. Jeg er utrolig glad i henne. gjennom oppveksten har vi vært gode venner men de siste årene har vi kranglet veldig mye. Dette helt siden hun kom i puberteten. jeg har selv vært der og vet hvordan det kan føles for henne. Hun har irritert seg over alt ved meg og krangler med meg om alt. Problemet er at dette nå har vart i flere år. Og hun blir bare verre. Nå snakker hun ikke til meg og vi begge bor hjemme. Det kan gå mange dager før vi i det hele tatt utveksler et eneste ord. og om jeg prøver er hun enten frekk tilbake (uansett hva jeg sier) eller bare care. Uansett hva jeg sier til henne så svarer hun meg frekt og det at vi aldri snakker sammen mer bekymrer meg veldig. Jeg vet man blir fort sur og irritert i puberteten men hun er nå 15 år gammel, lenge siden hun kom i puberteten. vårt forhold har aldri vært verre. Har snakket masse med mamma om dette og mamma har snakka med min søster og mamma er bekymret. Har dere noe tips til hva jeg kan gjøre?

SVAR

Besvart 04.02.2020 14:35:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lei av søskenkrangel?

Her er noen tips til hva du kan gjøre for å krangle mindre med dine søsken.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle