Hopp til hovedinnholdet

Jente som er usikker på å gjøre feil overfor mor

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, eg lurte på om det er vanlig at ein forelder får deg til å føle at du gjør feil heile tida uansett kva og så lurte eg og på om eg skal minne mamma på ting eller la det vere, fordi mamma gløymer veldig ofte ting eg har sakt og gjort og så seier ho at eg må minne ho på det men når eg minner ho på det blir ho sur og så spør eg ho om eg skal eller ik (pga ho er eg alt for redd og gjøre noko feil), då blir ho berre sur igjen. Har allerede ein psykisk voldelig far.

SVAR

Besvart 11.02.2020 22:09:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle