Hopp til hovedinnholdet

Jeg krangler hver dag med moren min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg krangler hver dag med moren min. Dette gjør meg mentalt sliten og jeg orker ikke mer. Har lyst til at alt skal ta slutt. Skolen gjør meg også sliten. Grunnen til at vi krangler er fordi hun mener at jeg gjør for lite hus oppgaver. Det er sant at jeg sier nei når hun ber meg om å gjøre dem, men hun spør meg alltid på de dårligste tidspunktene, nemlig når jeg har en prøve eller innleveringsfrist. Og siden jeg jobber så tregt, har jeg ikke tid. Det er vanskelig å disponere tiden når du har 2 prøver i uken. Jeg rydder ofte på kjøkkenet, men det tar hun ikke med i betraktning. Stefaren min mener at jeg burde flytte ut og prøve meg selv. For da kan jeg se hvor vanskelig det kommer til å bli. Hvor slitsomt det er å måtte lage mat, vaske klær, betale regninger osv. Jeg vet jeg er voksen, og derfor burde ta mer ansvar. Noen forslag?

SVAR

Besvart 16.02.2020 19:05:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
account_circle