Hopp til hovedinnholdet

Har hatt en vanskelig oppvekst og er ganske deprimert..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har mye problemer med selvmordstanker, har hatt en ganske vanskelig oppvekst og er egentlig ganske deprimert men faket til alle vennene mine, men hver gag jeg prøver å snakke om noe m dem så begynner de bare å snakke om ting som har skjedd m deg å liksom bruker meg som en slags psykolog, selv om jeg egt ikke klarer å høre på alle andres dritt når jeg har det jævlig vanselig selv. Har prøvd å snakke med mamma å pappa men de hører ikke på meg, eller det føles ut som de ikle vill at det skal være sant så de ignorer det, å det emner bare opp med å bli værre. Har du noen tips bortsett fra psykolog for det er noe jeg ikke takler.

SVAR

Besvart 15.03.2020 16:44:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle