Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det ikke så enkelt for tiden...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har det ikke så enkelt for tiden. Foreldrene mine har tenkt til å skille seg, og dette er andre gangen. Så jeg har allerede vert gjennom det en gang alt, forrige gang ble dem boende sammen igjen. En av bestevennene mine har 90% sjanse for å ha en svulst på hjernen og jeg er veldig bekymra for vennen min i å med at da vil dem sette vennen min på selv gift og da vil vennen være i stor fare pga. corona. Jeg selv har mest sannsynlig dårlig immunforsvar og er også i fare sonen for viruset. Dette gjør meg veldig redd, og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg tar jo alle forehåndsregler og skolen stengt. Men alt blir så mye og jeg orker ikke mer, har dere noen forslag til hva som kan hjelpe?

SVAR

Besvart 16.03.2020 09:06:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Disse korona-rådene gjelder

Selv om vi er ganske lei nå, er viktig at alle fortsatt følger rådene fra helsemyndighetene. Lurer du på noe om korona? Hvis du benytter chatboten på helsenorge.no, finner du svar på det meste.

 

Les mer
account_circle