Hopp til hovedinnholdet

Jente 13: Blir redd for moren min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 13 år og trenger hjelp med familien spesielt moren min. Først av alt så er jeg redd for moren min sånn jeg tørr å si ifra om ting osv. Jeg får kjeft om mye rart osv og flere ganger så begynner jeg å kjenner hjerte mitt dunke og jeg sjelver osv etter at jeg jar fått skjeft. Vi har vært i barne vernet men de gjorde ingenting eller de misforsto ting osv. Jeg sier ingen ting av mine egene meninger sånn om ting som jeg føler osv pga jeg vet jeg sårer hu eller hu blir sur på meg. Pg jeg lurer veldig på hva jeg bør gjøre. Hilsen jente 13 år

SVAR

Besvart 20.03.2020 09:31:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Er det oppdragelse eller vold?

Foreldre skal oppdra barn, men har ikke lov til å utsette dem for vold. Det kan være vanskelig å vite hvor grensa går mellom hva foreldre har lov til og ikke.

 

Les mer
account_circle