Hopp til hovedinnholdet

Kan foreldrene mine nekte meg å gå tur på grunn av Corona?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, på grunn av corona viruset så har jeg sittet mye inne og ikke vært så mye med venner i det siste, men jeg er ikke i karantene. Jeg skjønner at man skal holde seg unna fester osv. Men i dag skulle jeg gå en tur med to venninner, noe som jeg trengte fordi jeg har sittet så mye inne i det siste. Når jeg sa i fra at jeg skulle gå tur med to venninner ble pappa kjempe sur og sa at det fikk jeg absolutt ikke lov til å gjøre, selv om jeg sa at vi skulle holde en meters avstand. Det endte med at jeg fikk kjeft fordi jeg ikke orket å være inne mer. Pappa mener at corona viruset er mye farligere enn det jeg tror, og han er kjempe redd for at jeg smitter han. Det endte med at jeg måtte sitte inne resten av dagen mens de to andre gikk tur sammen. Det her synes jeg ikke er greit. Det burde være lov å møte en eller to venner så lenge man holder avstand. Har foreldrene mine lov til å nekte meg i å møte andre selv om jeg ikke er i karantene, kan de sette meg i karantene uten grunn???!

SVAR

Besvart 20.03.2020 17:18:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Disse korona-rådene gjelder fortsatt

Det er viktig at alle fortsatt følger rådene fra helsemyndighetene. Følg med på nye beskjeder som blir gitt om det er spesielle råd for ditt nærområde.

 

Les mer
account_circle