Hopp til hovedinnholdet

Mamma og pappa er slemme mot meg og klager på meg hele tiden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg syntes mamma og pappa er jævlig slemme not meg noen ganger. De klager ALLTID på hva jeg spiser, og at jeg sitter mye inne, er mye på tlf og at jeg kommer til å bli feitere (veier 75kg så r litt feit men det hjelper ikke at de skal klage på absolutt alt HELE TIDEN! Jeg kan ikke ta meg en sjokoladebit en gang uten at de skal begynne å bable om helsa og blablabla og det er som at de sitter og mobber meg, og jeg klarer ikke å kontrollere sinnet mitt, så jeg kan bli skikkelig sur så setter de telefonen min på begrensing som gjør meg ekstra sur fordi det er det ENESTE JEG HAR her i livet har ingen venner og de klager hele jævla tiden på meg

SVAR

Besvart 26.03.2020 13:57:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle