Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det dårlig hjemme.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg orker ikke livet mitt lenger. Jeg har tenkt på å drepe meg selv flere ganger og jeg har det ikke bra. Foreldrene mine bryr seg bare om lillebroren min(8 år) og klager på meg om alt. Uansett hva jeg gjør blir de sinte på MEG hvis jeg og lillebroren min krangler. Lillebroen min er også ganske frekk og vi slår ganske ofte. Noe lillebroren min har sagt er "bare gå å gråt, lille jente" når han sier sånne ting blir jeg bare mer og mer lei meg. Faren min har også kalt meg dum mange ganger. Faren min har egentlig aldri vist meg kjærlighet. Foreldrene mine bryr seg for det meste om lillebroren min. UANSETT hva jeg gjør er ALT min feil. Jeg har heller ingen venner jeg liker å være med på skolen. Det er ingen jeg er veldig nære med på skolen som er dritt. Jeg klarer heller ikke å snakke morsmålet mitt som har ført til at jeg føler meg dum. Foreldrene mine blir aldri fornøyde, ihvertfall ikke faren min. Jeg har det så dårlig og har hatt det dårlig lenge. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger.

SVAR

Besvart 27.03.2020 17:35:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Har du slitsomme tanker, grubling og tankekjør?

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Her får du råd som kan hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Seks tips for å trives når du er mye hjemme

Synes du det er vanskelig nå som du må holde deg mye hjemme? Ungdomsjournalist Konstanse har samlet sine tips til hva du kan gjøre for å trives bedre i denne perioden.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle