Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil være ute lenger på kvelden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er en muslimsk jente. jeg går ut med venner jeg får lov men ikke hele tiden som vennenina mine jeg får ikke lov å komme hjem 23 eller 22 eller 21 broren min får alltid lov å være ute med venner å komme hjem når han vil men jeg får ikke lov.jeg også har lyst å være ute med venner å kose mg komme hjem 23 uten at de kjefter på meg. jeg håper du gir meg en veldig bra tips ikke sånn at jeg skal snakke med noen osv gi meg no tips som virkelig kommer til å hjelpe meg fordi det nermer seg sommer og jeg vil kose meg med venner å komme sen. det er pappa som er litt streng som vil at jeg skal komme hjem 19 eller 18 hjelp meg plis la foreldrene mine la mg komme 23 eller no.

SVAR

Besvart 30.03.2020 09:35:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Utsettes du for sosial kontroll?

Bestemmer dine foreldre over fritiden din? Kontrollerer de din mobil og PC? Bestemmer de hvilke klær du kan bruke? Er det så sterk kontroll at du ikke får hverdagen din til å fungere med venner, lekser, fritidsaktiviteter og lignende?

 

Les mer
attach_file

Hva kan du bestemme selv?

Det er viktig å være klar over at du i utgangspunktet har selvbestemmelse i alle saker som angår din helse fra du har fylt 16 år. Det er den helserettslige myndighetsalderen. I noen tilfeller kan du bestemme selv allerede fra 12 år.

 

Les mer
account_circle