Hopp til hovedinnholdet

Broren min gjør alt for å irritere meg, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har et problem som er ganske frustrende i forhold til min bror. Hele oppveksten har favorittaktiviteten hans vært å irritere meg og ødelegge for meg. Jeg trodde han skulle vokse det fra seg, men nå er han snart 17 år å klarer ikke ikke oppføre seg uansett hvor grei jeg er mot han. Jeg føler meg ganske hjelpesløs i situasjonen ettersom ikke engang foreldrene mine prøver å gjøre noe med det. Til vanlig prøver jeg å holde meg ute av huset så mye som mulig for å unngå han, men slik som situasjonen er nå med at alle skal holde seg hjemme er ikke dette mulig. Det går blant annet utover skole fordi han konstant skal komme å ødelegge og irritere meg. Jeg vet rett å slett ikke hva jeg skal gjøre lenger, fordi jeg har prøvd alt. Jeg har spurt hva som skal til for at han skal være litt mer grei med meg men det ler han bare av. Har dere noen tips?

SVAR

Besvart 30.03.2020 14:41:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lei av søskenkrangel?

Her er noen tips til hva du kan gjøre for å krangle mindre med dine søsken.

 

Les mer
attach_file

Er det vanskelig å være hjemme?

Hvis hjemmet ditt ikke føles som et bra sted å være, kan det være du og familien din trenger hjelp. Her får du råd til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle