Hopp til hovedinnholdet

Jente 13 år. Sliter med mange ting og føler ingen forstår meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg sliter med noen ting for tiden. Noe som plager meg veldig er at pappaen min bor på andre siden av norge, og jeg nesten aldri får møte han. Han er mye snillere enn Mamma. Jeg har en stefar som blir alltid kjempe sint og jeg er litt redd for hva han kan gjøre fordi han har vært i fengsel. Og jeg føler at jeg stresser hele tiden, og liksom bare ikke har noen å snakke med, fordi vennene mine ikke vet hva de skal si. Jeg sliter med skolen, og å ta vare på meg selv. Siden jeg har så mye å gjøre får jeg ikke ta vare på megselv. I det siste har jeg vært forkjølet i 1måned. Har slim i halsen og nesa. Vet ikke hva det er. Jeg har hele tiden mareritt, og våkner opp med angst og griner. Jeg vet bare ikke hvor jeg skal gjøre av megselv, siden ingen forstår meg.

SVAR

Besvart 31.03.2020 13:14:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Har du slitsomme tanker, grubling og tankekjør?

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Her får du råd som kan hjelpe.

 

Les mer
account_circle