Hopp til hovedinnholdet

Faren min har vært voldelig mot moren min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Foreldrene mine er skilt, og mamma er sikkelig sint på pappa fordi han har vært voldelig når de var sammen. Rett etter skilsmissen brekte han nesten hånda hennes når de kranglet. Han har også vært slem mot søsknene mine men aldri mot meg , vet ikke hvorfor. Nå har mamma anmeldt han og hun har vært mye i avhør og sånn. Jeg tror ikke det er så lenge til han blir kalt inn for å møte dem. Jeg liker ikke å være hos mamma fordi hun alltid kjefter på meg som om det er min feil at pappa har vært slem mot henne, og hun mener jeg forsvarer han, som jeg ikke gjør. Kjæresten til pappa flyttet akkurat inn hos oss, og jeg vet ikke hva hun kommer til å gjøre hvis pappa blir arrestert. Kommer han til å komme i fengsel? Jeg er bare så forvirret og stresset, vet ikke hvordan jeg skal forholde meg til det som skjer.

SVAR

Besvart 06.04.2020 13:25:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle