Hopp til hovedinnholdet

Vil ikke være hos pappa.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har det ikke noe bra. Jeg har slitt lenge med faren min, kanskje i 2 år. Det er mye pengestyr, at mamma skal ha penger av pappa fordi vi har bodd mest til mamma, så pappa vil at jeg og søsteren min skal være hjemme hos pappa for at han skal måtte slutte å gi penger til mamma. Pappa sier alltid at mamma er så rik osv, men han har nettop kjøpt et helt nytt hus, han har mange biler, og han har alt han trenger, men han behandler meg som en tjener hver gang han mister kjæresten sin. Han har hatt mange kjærester, og nå har han en snill kjæreste. Hun har snakken med moren min, og hun sier at hun ikke har det bra med pappaen min, hun beskriver de samme tingene som jeg mener og. Pappa er selvopptatt og behandler alle damene i livet sitt som tjenere. Han bare sitter i sengen mens jeg og stemoren min vasker, lager middag, vasker klær og alt. Jeg vil ikke være til pappa men han finner alltid unnskyldninger. Han skader seg mye og vi tror han gjør det med vilje. er redd for at han tar selvmord.

SVAR

Besvart 10.04.2020 21:49:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du skal bli hørt når foreldrene dine skilles

Når foreldre skilles hender det at de flytter langt fra hverandre. For mange blir det mye reising mye fram og tilbake, og selv om foreldrene bor ganske nær hverandre kan livet bli ganske upraktisk. Fra du har fylt 12 år, skal det legges stor vekt på dine meninger om hvor du vil bo.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine er glad i deg, men ikke i hverandre lenger. De bor hver for seg, og du flytter imellom. Du vil at alle skal ha det bra. Og helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
account_circle