Hopp til hovedinnholdet

Mener foreldrene mine oppdrar broren min feil - hvordan snakke med dem?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Så, jeg har en lillebror på 15 år. Han er vanskelig og sta, oppfører seg bortskjemt og egoistisk, også er han ganske kranglete. Vet ikke om dette er normale tenårings oppførsel, men, tror foreldrene mine oppdrar han feil. Sånn, småting.. som jeg synes kunne ha vært forbedret. Sånn, ikke sammenligne han med meg når det gjelder skole karakter, ikke kall han for en drittsekk (i en krangel), eller at foreldrenes mine må slutte å krangle foran meg og broren min, siden dette viderefører til at han tror det er normalt med å krangle for å løse konflikt. Hvordan kan jeg fortelle dem hvor de kan forbedre seg, uten å såre eller knuse selvtilliten deres som de voksne i huset? Foreldrene mine vil bare ha mer familietid. Spesielt siden jeg er 18 og flytter snart til en annen kommune for å gå på skole.

SVAR

Besvart 12.04.2020 09:44:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
account_circle