Hopp til hovedinnholdet

Får ikke reise dit jeg ville, hater plassen jeg bor på, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Eg hater plassen eg bur på. Da er ingenting å finne på, literally ingenting utenom å gå på fest men eg er ikkje populær nok. Einaste gøye i livet mitt er når eg endeleg får reise utenlands til ein storby, og no blir da jo ingenting av det. Føler eg har ikkje noko motivasjon for å jobbe med skule når eg vet eg ikkje får ein gøy sommerferie. Eg vet dåke komme sikkert til å sei da er gøy å finne på men da er det faen meg ikkje. Eg vil ikkje lese,bake,gå tur,tegna,sjå film,spela og chatte med venner. Eg vil bare reisa til ein storby. Oslo syns eg er alt for lite, og uansett er eg på vestlandet så det er uaktuelt. Mor mi tar meg aldri med på reise så eg sparte til en tur sjølv men no blir da jo ingentin av da. Har drittforhold til familien min og så kan ikkje finne på noe med dei. Kva skal eg gjer? Trur eg dør snart viss heila detta året fortsetter sånn! Hater å bu her.

SVAR

Besvart 15.04.2020 12:48:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle