Hopp til hovedinnholdet

Jeg har aldri kommet godt overens med faren min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har aldri komt godt overens med faren min, men de siste to årene har vært ille! Jeg klarer ikke å være i samme rom som han og synes det er skikkelig kleint å være med han alene. Jeg blir sur og irritert av alt han sier og gjør, jeg har alltid følt det sånn og føler egentlig ikke at det er noe «tenåringsgreie». Min bror på 22 har heller ikke en god tone med han. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre og jeg håper mange ganger at han flytter ut. Jeg har prøvd å snakke med han mange ganger om hvorfor han irriterer meg(dette er fordi han er utrolig pirkete og nedlatende, samtidig som han er bedreviter i alt og skal rette på ALT jeg gjør og sier) han får meg til å føle meg skikkelig dum og rett og slett som en idiot. Hver gang jeg tar opp dette så skjerper han seg i 2 dager også begynner han igjen, jeg har også prøvd å fått min mor til å snakke med han om dette, akkurat det samme skjer da også. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre,nå isolerer jeg meg på rommet hele tiden og gruer meg til middag f.e

SVAR

Besvart 15.04.2020 21:20:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Er det vanskelig å være hjemme?

Hvis hjemmet ditt ikke føles som et bra sted å være, kan det være du og familien din trenger hjelp. Her får du råd til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle