Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler at jeg går glipp av russetiden på grunn av corona.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I denne tiden får jeg ikke lov av foreldrene mine å møte noen som helst, ikke venner, annen familie og heller ikke kjæresten min. Jeg har bare vært hjemme siden skolen stengte, og siden jeg er russ i år synes jeg dette er ekstra trist når jeg ser at vennene mine møtes flere ganger. Grunnen til at jeg ikke får lov er fordi de er redde for at noen skal bli smittet siden pappa har astma, og det skjønner jeg godt. Jeg har prøvd å overtale dem til at jeg kan møte noen få venner ute, og holde god avstand. Jeg har også lappen, så jeg trenger ikke bruke offentlig transport for å møte andre. De mener fortsatt det er en for stor risiko å ta. Hva er egentlig anbefalingene rundt dette? Og er det dårlig av meg å ville møte andre når jeg vet at pappa er i risikogruppa? Jeg føler jeg går glipp av hele russetiden min..

SVAR

Besvart 24.04.2020 21:43:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Disse korona-rådene gjelder

Selv om vi er ganske lei nå, er viktig at alle fortsatt følger rådene fra helsemyndighetene. Følg med på nye regler som gjelder for landet og for ditt nærområde.

 

Les mer
account_circle