Hopp til hovedinnholdet

Jeg hater moren min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg HATER moren min som F. Hun forstår ingenting! Kan hun ikke respektere at jeg er ungdom? Snart 18. Fyf! Hun plager livskiten ut av meg! Hun bryr seg alt for mye om teite ting! Jeg har en kjæreste, han måtte bli henta 12. Får snapper av venner at de er sammen til langt ut på natt, når vi er hos faren min bryr de seg ikke, som er vanlig! Men moren skjønner 0! Hun klikka på meg foran kjæresten min mange ganger! Hun tror at hun er faen offeret ALLTID! jeg vil ikke akkuratt være hos faren min siden jeg hater kjæresten hans. Men moren min fyf! Når jeg blir 18, Kan hun si at han må bli henta 12 da? Jeg er faen myndig da! Jeg klikker av henne! Tørr ikke å vise følelsene mine foran henne engang siden hun klikker, sier jeg er sur heletiden, noen som absolutt ikke stemmer!Dette går utover min psyke som bare det! Har hata henne siden jeg var 12 og nå er det nok kjenner jeg! Har snakka me psykolog å alt. Blir flau av henne Når kjærsten min ser det osv.:(. Kan hu være sånn når jeg blir myndig!

SVAR

Besvart 09.06.2020 19:32:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Er det vanskelig å være hjemme?

Hvis hjemmet ditt ikke føles som et bra sted å være, kan det være du og familien din trenger hjelp. Her får du råd til hva du kan gjøre.

 

Les mer
account_circle