Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på om det er vanlig at foreldrene/stefar dine er altfor strenge?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 14 år. Jeg lurer på om det er vanelig at foreldrene/stefar dine er altfor strenge. Jeg mener ikke at de er alltid slemme liksom. Men jeg bare førler att alle rundt meg har så snille foreldre også er mine KJEMPE strenge. Jeg gråter ofte fordi jeg får KJEFT, de vil at jeg skal lese bøker i sommer og jeg må være inn klokken 7 p natta men andre kan være ut til 9-10 derfor har jeg ikke manger venner+jeg er nylig flyttet , men jeg er en gutt som liker å være med venner og driver med sport. Jeg har prøvd å snakke med de men jeg får bare kjeft og husarrest. Når jeg er på skole, friidretts banen og når jeg er rundt venner er de eneste steder jeg liker meg å ikke føler meg mislykket. Jeg er nylig flyttet så jeg har ikke så mange venner. Kan derer hjelp meg.

SVAR

Besvart 24.06.2020 21:26:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle