Hopp til hovedinnholdet

Moren min har ikke kontakt med familien, jeg ønsker kontakt. Jente 17 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, moren min og hennes fam har ikke noe kontakt. Men jeg har kontakt med noen av de og det hater moren min.. grunnen er at de har kranglet i alle år og det har gått ut over mor... jeg husker disse fam medlemene fra jeg var liten før vi flyttet. Nå når jeg snart er voksen så ville jeg besøke de med kj, men fikk streng beskjed om at hvis jeg gjorde det så vil de ikke ha meg boende hjemme! Synes det er sikkelig trist og uretferdig at jeg ikke får ha kontakt med fammen bare fordi de voksne ikke kan bli enig. Er dette greit at jeg må faktisk velge mellom min fgen mor eller resten av hennes familie?! Jeg vil ikke bli kasta ut bare fordi jeg vil ha et godt forhold til familien...

SVAR

Besvart 30.06.2020 22:44:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan du bestemme selv?

Det er viktig å være klar over at du i utgangspunktet har selvbestemmelse i alle saker som angår din helse fra du har fylt 16 år. Det er den helserettslige myndighetsalderen. I noen tilfeller kan du bestemme selv allerede fra 12 år.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle