Hopp til hovedinnholdet

Mamma og stefar hater meg. Får ikke bo hos pappa. Jente 14

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Mamma og stefaren min hater meg. Jeg bor hos dem. Mamma var utro mot pappa når jeg var 5-6 år. Pappa viste ikke om det men engang så jeg mamma kysse stefaren min når mamma var sammen med pappa. Så jeg har aldri likt stefaren min så veldig for rett eter mamma og pappa skilte seg flyttet han inn etter 2 uker. Så jeg har bodd med han i ca. 8 år. Mamma og han hater meg. De har sagt det. Jeg klarer ingenting sier hun hele tiden og noen ganger sier hun att livet hadde vært bedre uten barn. Broren min har forståelse og snakkeproblemer som er ett stort problem for familen vår fordi mamma ikke takler det. Hun er kjempe slem mot han, han er ganske slitsom fordi han har jo disse problemene sine men mamma sier til han hele tiden «siden du er så dårlig på skolen kommer du til å havne på gata» Hun har jo sagt det til meg å men lillebroren min blir så lei seg og sinna når mamma sier det att han begynner å si masse slemme ting som «håper du dør osv. Vi får heller ikke bo hos pappa av mamma.

SVAR

Besvart 06.07.2020 11:35:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle