Hopp til hovedinnholdet

Føler jeg vil bo mer hos pappa. Skilte foreldre og begge sliter psykisk.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg føler jeg burde bo mer hos pappa. Bor hve tredje uke + en helg. Grunne jeg bor mer hos mamma. Pappa er dårlg til å holde orden så blir mye rot der og han glemmer å vaske så føler meg litt skitten. Har egen oppgaver som skal gjøres annenhver helg. Han har litt vansker med p huske å handle. Han handler men må ofte minne han på det. Han klarwr ikke helt møte mine føleser han blog ofte oppgitt og viser ikke så mye forståelse. Har skjedd mye de siste årene og føler mye ansvar for pappa. De siste fem årene har papp vært innlagt med deprisjon, mamma innlagt med psykose og mamma papap har skilt seg. Jeg sliter i etterkant mye med angst og går på bup. Hqr slitt uro hele livet. Men pappa klarer ikke møte dette han blir stresset eller lei seg selv og blir ofte oppgitt i stemmen. Klarer ikke helt finne samme trygghet hos pappa. Mamma har mer orden på alt. Akk som jeg trenger nå. Skal ikke klage på mamma og pappa de er kjempe gode. Pappa snakker ofte med meg om egne problem. Føler meg slem

SVAR

Besvart 20.07.2020 10:24:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har du foreldre som sliter psykisk?

Hvis moren eller faren din er psykisk syk, gjør det noe med deg og hele familien. Føler skam eller kjenner du deg alene, er det en helt vanlig reaksjon.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg, du flytter imellom og vil at alle skal ha det bra. Helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle