Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil flytte pga jeg får kjeft, tenker på selvmord og tror jeg har ADHD

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei ung.no. jeg vill flytte fra mamma fordi jeg har fått kjeft for mye som er vanlig at ungdommer sier/gjør og jeg orker ikke mere jeg vill flytte til en instutisjon men har ingen grunner til hvorfor. og jeg tør ikke ta kontakt med helsesykepleieren eller bv fordi da ødelegger jeg for mamma. vi har et tante barn som kanskje skal være hos oss i en helg i mnd og jeg droppa og få det pga mamma ville ha hu (jg å men trenger egt en mnd ri her hjemme fra elns) og jeg har prøvd og ta livet mitt mange ganger og jeg har skrevet en lapp til personer i livet mit hvis jeg tar selvmord. hva skal jeg gjøre?? jeg tørr snart ike spørre mamma om no siden jeg føler jeg kommer til og få kjeft. og når jeg har sagt at jeg har skrevet til dere sier mamma "ja har du skrevet noe om hvordan du er da?" kjempe surt og jeg føler jeg gjør det. men her er da litt fakta om meg "jeg sier mye bitch og sånt på kødd til venner, jeg tror jeg har adhd men ingen bryr seg, jeg selvskader meg) hva skal jeg gjøre?? jente 13år

SVAR

Besvart 03.08.2020 15:53:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig. Du får selv være med å bestemme hvordan du får hjelp som passer deg.

 

Les mer
account_circle