Hopp til hovedinnholdet

Mamma og pappa sex hver eneste natt.. jeg hørte det SÅ godt!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, okei. Så i fjor sommer (2019) så var jeg på hytta med mamma og pappa. Den uka hadde mamma og pappa sex hver eneste natt.. jeg hørte det SÅ godt. Og det var helt jævlig. Unnskyld språket. Jeg er selv jomfru, vet ikke om det er derfor jeg reagerer sånn jeg gjordet og gjør fortsatt.. Det har gått et år nå og jeg tror fortsatt at jeg hører de.. noe som ikke er sant, de har jo ikke sex hver eneste dag? Jeg er på en måte redd for å høre de ha sex.. og jeg er redd for at de skal ha sex.. SÅ ekkelt å tenke på.. (og ja jeg ga utrykk for at jeg var sent oppe om natten og jeg slo i døra fordi jeg skulle på do) Det er litt vanskelig å forklare, men før jeg sovner (hver eneste natt), så ligger jeg å tror jeg hører noe.. og jeg får veldig høy puls. Det har gått et år nå og jeg tror fortsatt at jeg hører det.. hjelp jeg orker ikke mer. Og det er faktisk for kleint å snakke med de om dette.

SVAR

Besvart 03.08.2020 21:53:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hjelp, jeg hørte foreldrene mine ha sex!

Det er sent om kvelden. Det er stille i huset, og plutselig hører du det – lyder fra soverommet til foreldrene dine. Foreldrene dine har sex!

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
account_circle