Hopp til hovedinnholdet

Mamma drikker hver dag. Hun sier dårlige ting til meg. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, i natt kom mamma til meg fordi ho merka jeg fortsatt var våken, ho kom inn til meg og begynte å skrike på meg helt ute av det blå, at karakterene mine ikke var gode nok i 10. klasse og derfor hadde jeg ikke kommet meg inn på den skolen jeg ville, jeg ble veldig sur så jeg begynte å skrike på henne tilbake at ho skal gå å sove igjen jævla alkoholiker (de siste månedene ho har begynt å drikke hver dag), så gikk ho og kom tilbake noen minutter senere for å si at jeg ikke fortjener å være dattera hennes og i det hele tatt være i familien. Etter det kom ho flere ganger og sa masse at jeg er dårlig osv, ho har aldri sagt noe sånt til meg før, nå sitter jeg her og vurderer om hva jeg skal gjøre, jeg gidder ikke mer av det drittet her, men samtidig så vil jeg ikke snakke med barnevernet, kl er 4 så kan ikke ringe pappa, jeg vet jeg ikke får svar i dag, men jeg håper på så fort svar som mulig, hva er det jeg skal gjøre nå, jeg greier ikke mer av dette.

SVAR

Besvart 12.08.2020 10:39:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle