Hopp til hovedinnholdet

Jente 15. Føler meg annerledes pga familien min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15 år som ofte føler meg ufornøyd med familien min, jeg er så glad i den men jeg føler rett og slett at jeg er annerledes enn alle andre pga familien min. Mamma og pappa er nemlig skilt, pappa er ikke helt god og har opplevd en del vondt med han, selvom han har forandret seg nå da. Han bor i en annen by og jeg ser han sånn 1-2 ganger per 2. Måned. Så har ikke særlig kontakt med han og det føles egt som jeg ikke har en pappa, noe jeg veldig gjerne skulle ønske jeg hadde. Jeg bor altså med mamma og lillesøsteren min, vi er veldig glade i hverandre og har gode forhold, men jeg føler ikke akkurat jeg kan si ALT til mamma heller. Jeg føler bare meg som en raring med liten familie med kun jenter i. I tillegg bodde vi i ett veldig stort hus før så når de ble skilt måtte vi flytte, det er ingen problem og vi får et veldig fint hus! Men vi måtte bo hos mormor i 2 år fordi det tok så lang tid å bygge. Jeg føler meg som en enda mer raring her haha. Dette plager meg:(

SVAR

Besvart 08.09.2020 15:49:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg. Du har to hjem. I begge hjemmene skal du føle deg trygg og ha det fint. Hvordan kan du få det til?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle