Hopp til hovedinnholdet

Hatt det vanskelig hjemme etter at vi flytta. Jente 13

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er 13 år jente som har nettop flyttet! Vi flytta for sånn en uke siden, og det er forsatt samme by og sånn men forsatt. Jeg har vært sur og sånn osv... Dette huset er også mindre enn det andre men det er mye finere. Ehm i går gikk det helt på trynet og det sluttet at mamma ringte poletiet men dem sa at dem ikke kunne gjøre noe med saken og gjøre. Sååå idag gikk vi på turnog alt var helt ok. Men nå da krangla jeg og mamma fordi hun stresset meg så SYYYKT mye og det klikka helt for meg. Så jeg gikk til rommet mitt og mamma og lille søstra mi følgte etter, og da gikk lillesøtra mi til meg for å trøste meg og så sa mamma sånn: Jeg skjønner ikke hvorfor hun trøster deg. Så sa jeg: bra at noen elsker meg! Så sa hun dette: Ja for det er jo ikke alle som gjør det

SVAR

Besvart 11.09.2020 08:50:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Når du eller vennen din må flytte

Når du har hatt en nær og god venn og en av dere må flytte, kan det være veldig trist. Du kan føle deg både ensom, trist og kanskje redd for å miste kontakten.

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle