Hopp til hovedinnholdet

Får ikke være så lenge ute som vennene mine får. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, vennene mine får være ute med folk fra andre skoler til 23/00 i helgene, men ikke jeg. Foreldrene mine sier at jeg ikke får dra ut hvis jeg ikke vet på forhånd hva vi skal gjøre og at jeg ikke får dra hvis vi bare skal «henge» ute. Vil selv finne ut av hva jeg skal holde meg unna, og ikke at de skal bestemme det for meg. Prøver å fortelle det til dem, men de hører aldri etter. Hater det og blir rasende hver gang siden de aldri hører på meg. Får heller aldri være alene hjemme over natta, noe nesten alle vennene mine får lov til. Hvordan skal jeg få dem til å la meg passe på meg selv litt mer?

SVAR

Besvart 17.09.2020 21:28:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle