Hopp til hovedinnholdet

Jente 13. Har en irriterende storebror.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har en storebror som er to år eldre enn meg og han er kjempe irriterende og skal alltid oppføre seg som en liten drittunge:( Han vil alltid ha det ryddig i huset og sånt (Jeg er ikke en spesielt ryddig person) så hvis jeg f. eks. legger noen klær på badet blir han sur. Igår gjorde jeg det og så hadde jeg lagt meg til sove før han kom å slang det inn på rommet mitt, jeg så nei og skulle putte det tilbake men da tar han meg bare i armen og drar meg inn på rommet igjen. Ofte når jeg skal legge meg har han vært på trening eller noe sånt og hvis jeg har rotet setter han på kjempe høy musikk mens han dusjer som er kjempe irritetende når jeg skal prøve og sove, mamma og pappa sier att jeg bare skal ha klærne på rommet mitt så det ikke blir så mye krangel men det er urettferdig!

SVAR

Besvart 13.10.2020 10:00:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du bekymra for et søsken?

Det kan være vanskelig å ha en søster eller bror som for eksempel er sint og slår, virker veldig trist eller trekker seg mye tilbake for seg selv. Hvordan kan du forstå det, og hva kan du gjøre med det?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle