Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg finne min ukjente far, og hvordan roe tankene om dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente som lever med tittelen ukjent far, og tankene mine går bare helt i surr både på skole og når jeg skal legg meg. Jeg ligger ofte våken i 3 til 5 timer etter jeg egt har lagt meg. Jeg spørr flere gange om jeg og mamma kan prate liss sammen bare vi to om dette.. men det vi hun åpenbart ikke! Jeg snakker ofte med min lærer og hun/ham skal hjelpe meg må å få til en samtale mellom oss tre. Men fordi jeg og min lærer prater sammen, stopper ikke mine tanker å gå. Spørsmål: - hvordan kan jeg finne min ukjente far? Jeg har ingen relasjoner til ham, og mamma trodde det var han som jeg før kalte pappa! - hvordan kan jeg roe ned tankene? De er egt veldig plagsomme, og drar meg bare mer ned! - er det mulig å jukse på en slik DNA-test? Isåfall hvordan.. - kan jeg bestemme at vi skal ta en ny DNA-test` På forhånd takk!

SVAR

Besvart 17.10.2020 19:52:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Har du slitsomme tanker, grubling og tankekjør?

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Her får du råd som kan hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Er du adoptert og ønsker informasjon om biologiske foreldre?

Er du nysgjerrig på historien din? Alle adopterte som har fylt 18 år har rett til å få kunnskap om sin biologiske bakgrunn.

 

Les mer
account_circle