Hopp til hovedinnholdet

Trives ikke hjemme, hvordan kan jeg flytte vekk? Jente 14

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg hater det hjemme og er ikke spesielt gla i foreldrene mine. Dette er ikke noe jeg bare sier fordi jeg er frustrert ellernoe jeg bare liker dem ikke. de har aldri gjort meg noe vondt eller noe sånt jeg bare trives ikke her. vi krangler flere ganger om dagen og jeg er lei, jeg har så lyst og flytte så fort som mulig men det går jo ikke siden jeg bare er 14. Jeg har vurdert og spørre om jeg kan bo hos besteforeldrene mine men jeg vil ikke være til bry for dem... jeg har lest litt rundt og man kan flytte i fosterhjemm men man må vel ha en god grunn for det det høres teit ut å si til barnevernet at jeg bare ikke trives.Men jeg må vekk jeg klarer ikke å bo her mere vet dere om noen måter og flytte vekk på

SVAR

Besvart 09.11.2020 09:44:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
account_circle