Hopp til hovedinnholdet

Liker ikke mammas nye kjæreste. Jente, 15

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ganske sint å lei meg. Grunnen er mamma har fått ny kjæreste. Jeg hater han. Han er super barnslig, kommer med teite kommentarer. Han gjør absolutt ingen ting for oss her hjemme, han sitter bare på ræven og ser på tlf mens meg å mamma lager middag f.eks. Gjør ingen hus arbeid og kjøper ikke ikke til middag. Han bor hjemme hos foreldrene og er ikke selvstendig. Og er flere år yngre enn mamma. Jeg prøver å være hyggelig men innerst inne hater jeg trynet hans. Jeg har fortalt mamma om hvordan jeg føler og hun liker det ikke. Han testet seg for Corona og velger å dra hjem HER Å VÆRE til han får svar. Han kan risikere å smitte alle oss her hjemme. Jeg tror mamma vi at jeg skal flytte ut siden jeg ikke kommer overens med han og ikke liker han. Har masse mer å si men får ikke plass på 1000 ord. Hva gjør jeg? Please svar fort!

SVAR

Besvart 17.11.2020 14:16:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Mamma eller pappa har fått ny kjæreste – hva gjør jeg?

Det kan være vanskelig når mamma eller pappa får ny kjæreste. Kanskje får du stesøsken også. Her er noen tips som kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle