Hopp til hovedinnholdet

Mamma prøvde å skjule hvem hun snakket med på telefon og jeg så hjerter.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jente på 14 år her, jeg så at mamma snakket med noen igår så prøvde hun å skjule det når jeg gikk forbi, lurte på hvorfor hun skjulte noe men så at hun skrev med noen. Jeg så navne så søkte jeg han opp på telefonen hennes på messenger da hun ikke så det. Der var det meldinger om at hun ville klemme han og diverse og de sendte hjerter til hverandre? Idag spurte jeg henne om hvem det var men hun latet som om hun ikke visste hva jeg snakket om. Hva skal jeg gjøre? Har hatt en klump i meg og følt meg veldig dårlig og kun tenkt på det siden igår, alt ser ut til å være helt fint hjemme hun og pappa krangler ikke eller noen ting? Har ikke noen dårlig følelse i meg lengre etter at jeg fortalte henne at jeg så meldingene. Jeg sa ikke at jeg gikk innpå telefonen hennes men at jeg hadde gått forbi da de skrev. Har jo ikke lyst til å ødelegge familien eller noe!

SVAR

Besvart 13.12.2020 11:19:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg tror mamma eller pappa er utro – hva gjør jeg?

Det kan være veldig vanskelig å vite hva du kan gjøre hvis du tror eller vet at en av foreldrene dine er utro. Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle