Hopp til hovedinnholdet

Vil feire nyttår med venner men pappa nekter meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har planer om å feire nyttår med venninner og venner som har invitert med til å feire med dem. Pappa nekter meg i dette pga. corona. Dem er redde for at jeg skal få corona av å ta tog og annen kollektiv trafikk. Venninnene mine har tilbydd seg å hente meg hjemme som vil si at de må sitte en time i bil å kjøre. På nyttårsaften er vi under 10 personer og ALLE holder smittevernsreglene. Likevel var ikke dette bra nok for pappa. Han blir fort sint og liker å bestemme ting. Kjenner jeg blir provosert over dette. Jeg har skilte foreldre. Moren min og mange andre syntes synd på meg over at jeg har det sånn og de blir også oppgitte over at jeg ikke får være m venner i d hele tatt. Skulle helst hatt svar litt fort. Har prøvd å snakke med pappa om dette flere ganger men han lytter ikke.

SVAR

Besvart 27.12.2020 11:48:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Har du behov for å chatte med noen nå?

Du kjenner sikkert til spørretjenesten her på ung.no. Men trenger noen å chatte med akkurat nå? Da har vi laget en oversikt over hvilke gode chattetjenester som finnes.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle