Hopp til hovedinnholdet

Mitt forhold til mamma er ikke så bra

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en 14 åring (blir 15 veldig snart), og jeg har problemer med forholdet mitt til mamma. Jeg bor bare med henne og et annet søsken. Jeg er veldig glad i henne, men jeg føler at hun er altfor streng mot meg og lar meg ikke utforske ting som skjer i livet mitt (forskjellige typer venner f.eks), og det frustrerer meg veldig. Jeg får heller ikke lov til å ha noen kontoer på sosiale medier uten at hun skal ha tilgang og kunne se hva jeg legger ut. Det er veldig vanskelig å vise meg selv sånn som jeg er med venner, når mamma skal overvåke alt. Jeg kan ikke legge ut noe som er tull, har vært tull med at vi har vært fulle og noen av bildene har vist litt kløft. Men jeg føler at jeg burde få lov til å ha noen steder som hun ikke overvåker. Merker også at mamma er mer streng enn andre foreldre når det gjelder coronaregler og grenser. Jeg krangler en del med mamma og hver gang vi klangler får ikke jeg sagt min mening tilbake fordi da kommer jeg bare i enda mer trøbbel. Trenger svar...

SVAR

Besvart 03.01.2021 21:05:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle