Hopp til hovedinnholdet

Får ofte kjeft hjemme, får ikke vise vanskelige følelser foran andre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Dette er et litt vrient spm, men jeg vil fortsatt spør. Hjemme får jeg ofte kjeft, egt av ting jeg føler er feil. Sendte mld til stebroren min på 20 engang, spurte bare om han kom hjem. Pappa sa at det måtte jeg slutte med siden det kunne oppfattes feil. Fortalte fetteren min at jeg ble kalt hore en gang, da fikk jeg kjeft av begge foreldrene mine fordi "han har bedre ting å gjøre enn å høre på meg" En annen gang kjørte en meg til byen, helt greit for han, men igjen fikk jeg kjeft fordi jeg "la press på han når jeg spør om sånt" Siste er at jeg får ikke lov til å vise at jeg er trist blant folk, det er visst en skam og flaut for foreldrene mine. Jeg skjønner ikke hva som er så galt med alt dette? Alle er jo lei seg i blant og det å snakke med andre folk er jo også vanlig??

SVAR

Besvart 06.01.2021 11:35:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Jeg føler at jeg ikke passer inn i familien min

Det kan kjennes sårt og ensomt hvis man føler at man ikke passer inn, men å være annerledes enn familien sin kan også være en styrke.

 

Les mer
account_circle