Hopp til hovedinnholdet

Føler jeg nesten aldri strekker til, det blir mye krangler med mamma

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg føler jeg aldri strekker til når det kommer til å bruke tid og å gjøre ting med nærmeste familie. Jeg driver med idrett som krever ekstremt mye innsats og penger som jeg altså trenger foreldrene mine til. Men det blir alltid sånn at de gir og gir, imens jeg får høre at jeg ikke er takknemlig nok og ikke gir tilbake. At jeg er egoistisk nok til å bare bli med på ting som passer meg perfekt og som jeg har lyst til, aldri noe noen av de andre vil. Foreldrene mine er skilt og mamma har samboer med to sønner som vi har bodd med i fem år. Det et alltid mamma som tar opp dette og det kan bli til store krangler og mye tårer. Bonusfaren min er kokk og jobber ca 24/7, mamma blir sliten og det skal ikke mye til før mange ting trykker samtidig. Jeg blir så lei meg og har mer enn noe annet lyst til å glede familien min, men jeg får det aldri til. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for jeg har ikke lyst til å være sånn. Jeg og mamma har snakket om det med en god tone og prøvd å finne løsninger.

SVAR

Besvart 08.01.2021 15:59:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Å satse på en idrett

Skal du satse på en idrett så må du være villig til å prioritere bort ting i hverdagen din. Du må ha motivasjon, gleden og viljen til å legge inn den ekstra treningsinnsatsen.

 

Les mer
account_circle