Hopp til hovedinnholdet

Mamma er sur hele tiden, for alt. Det sliter skikkelig på meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Mamma er sur hele tiden. Hun blir sur for ALT, og tar alt personlig. Hun blir sur når jeg ikke er enig med henne, når hun ikke får den største plassen i sofaen og plutselig ut av det blå er hun sur og nekter for det og nekter å si hvorfor. Det er ofte skikkelig dårlig stemning hjemme. Når mamma er sur går det utover alle. Jeg har forsøkt å fortelle henne hvordan det føles for meg når hun gjør sånt, men da blir hun bare sur og stenger seg inne på rommet og nekter å høre fordi hun mener hun ikke er sur. Men hun er jo det. Ingen går rundt å kjefter på folk, er overlegen og overser folk hvis de ikke er sure. Jeg er ofte veldig lei meg for jeg vil også gjøre koselige ting med familien min, men mamma er bare sur, sur for hver eneste lille ting som ikke går hennes vei. Jeg synes fryktelig synd på pappa da han alltid prøver å passe på at noe ikke er galt og at alt skal gå hennes vei så hun ikke blir sur. Nå orker jeg ikke mer. Det sliter skikkelig på meg. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 19.01.2021 11:58:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle