Hopp til hovedinnholdet

14-åring er lei av at mor klager til alle om alt og alle alltid.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg blir veldig sliten av å være i nærheten av mamma. Jeg prøver å ikke bli lei meg før etter flere dumme ting, men jeg syns ikke at det er kjekt at hun skal klage på alt jeg gjør feil slik at jeg blir lei og sprekker når søsteren min hakker på meg. Da tror jo hun at jeg blir sur på henne. Det kan være at mamma er irritabel mot alle fordi hun har en venninne som maser på henne. Det dumme med at hun blir irritabel pga venninnen er at hun lar det gå utover alle andre i familien. Det kan også være fordi hun tar mindre medisiner og blir mer irritabel fordi hun har vondt. Eller kan det være fordi hun mener jeg klager for mye? Hun klager jo også på at venninnen maser. Hun snakket med pappa og jeg trodde at hun snakket med en sint stemme som klagde på at pappa ikke hjelpertilhjemme. HUN KLAGER PÅ ALT MULIG! Jeg orker ikke mer! Jeg blir så sliten av at hun skal klage sånn! Hva skal jeg gjøre? Si at jeg blir sliten av at hun skal klage til meg om andre og meg? jeg har prøvd det. Hva annet?

SVAR

Besvart 25.03.2021 09:25:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle