Hopp til hovedinnholdet

Lillebroren sladrer på meg hele tiden...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Før var lillebroren min ikke så ille, men det var før han begynte å spille hver eneste dag, hele tiden. Nå sladrer han på alt jeg gjør. Ser jeg på han i lengre en 3 sekunder tar han det osm skuling, og da er det "Mamma!". Det er kjempeirriterende, jeg vil jo leve uten at han pirker på alt. Til og med de mest uskyldige ting sladrer han på, men han smører på helt sykt. Kanskje gjør ham noe slemt og så gjør jeg noe og så gjør han noe, så sladrer han på meg og jeg tør ikke sladre på han fordi da blir han kjempesint og begynner å gråte, og mamma og pappa sier at vi virkelig er dårlige søsken. De tar alltid hans side fordi han er bare 7 år. Han finner også på de sykeste ting. Feks her om dagen skulle vi pusse tenna, jeg sto og pussa da han kom inn og la seg ned på gulvet og begynte å hylgråte. Jeg spurte hva det var og han løp til mamma og pappa og sa at jeg hadde spent bein på ham. Jeg gjorde ikke det! Han er kjempeslem heletiden når mamma ikke ser på, men jeg sladrer aldri, da klikker det!

SVAR

Besvart 01.05.2021 07:46:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Lei av søskenkrangel?

Her er noen tips til hva du kan gjøre for å krangle mindre med dine søsken.

 

Les mer
attach_file

Er du bekymra for et søsken?

Det kan være vanskelig å ha en søster eller bror som for eksempel er sint og slår, virker veldig trist eller trekker seg mye tilbake for seg selv. Hvordan kan du forstå det, og hva kan du gjøre med det?

 

Les mer
account_circle