Hopp til hovedinnholdet

Kjenner på mye press og jeg får alltid kjeft. Hvem kan jeg snakke med?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vil bare takk på forhold for at dere svarer på dette! Uansett jeg er dem eldste i familien, og da er jeg alltid den som får kjeft. Det er også sånn MEGA press på at jeg skal gjøre alt riktig. Og sånn har det hvert siden den første lillesøstera mi ble født. JAH og foreldrene mine har startet å krangle igjen, men her er vant til det. Det er også sånn ekstremt press føler jeg på skolen og jeg må få bra karakterer, hvis jeg ikke får det så kommer jeg ikke til å få bra jobb osv.. jeg har samlet opp alle følelsene mine og jegerprøven jeg startet å sprekke, jeg har startet å klippe i overarmen slik at det gjør vont. Og det hjelper for da kommer jeg ikke til å ‘last out’ på noen liksom. Jeg finne Rugås måter jeg kan rømme fra dette på en måte(?). Uansett jeg vil snakke ,ed noen, men ikke mamma og pappa og heller ikke med helsesøster og miljøterapeut siden jeg er ikke komfortable og stoler ikke på dem. Tips til hvem jeg kan snakke med og hav jeg bør gjøre? ikke si snakke med foreldrene

SVAR

Besvart 06.05.2021 11:38:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Er det vanskelig å være hjemme?

Hvis hjemmet ditt ikke føles som et bra sted å være, kan det være du og familien din trenger hjelp. Her får du råd til hva du kan gjøre.

 

Les mer
account_circle