Hopp til hovedinnholdet

Om jeg adopterer et barn , er det da mulig å adoptere et barn uten hiv og aids ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en drøm om å adoptere i fremtiden. Om jeg adopterer et barn helst liten baby afro afrikansk barn fra sør afrika feks er det da mulig å adoptere et barn uten hiv og aids ? Et friskt barn? Eller er det bare mulig å adoptere barn fra kina osv som er friske? Om jeg må adoptere ett barn med hiv/aids kan jeg selv bli smittet av barnet? Og andre rundt feks via spytt kyss osv. Det er jo normalt og kysse på barnet sitt også barn rundt kan dele smokker osv.. jeg har mange tantebarn og mener det ikke blir mulig og overvåke barnet hele tiden for å unngå smitte fare.. dette er spørsmål jeg lenge har lurt på og håper jeg kan få et bra svar som er sant og faktabasert. Takk på forhånd!

SVAR

Besvart 10.06.2014 09:38:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er adopsjon?

Målet med adopsjon er først og fremst å gi et godt og varig hjem til barn og ungdom som de biologiske foreldrene ikke kan ta hånd om.

 

Les mer
attach_file

Utenlandsadopsjon

For å kunne adoptere et barn fra utlandet, må man være godkjent som adoptivsøker av norske myndigheter. Det er et viktig prinsipp at ingen skal tjene på å selge barn, og det skal være fokus på barnets beste.

 

Les mer
account_circle