Hopp til hovedinnholdet

Jeg har nå tenkt lenge på å kontakte barnevernet for å prøve å få en ny familie.. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:/ Jeg har nå tenkt lenge på å kontakte barnevernet for å prøve å få en ny familie.. Jeg ble kastet ut av mitt fars hjem fordi min stemor bokstavelig talt hater meg... Hun slo meg, hun sa masse dritt om meg til meg, hun fikk min far til å gjøre ting mot meg og masse mer.. Min far sto mest å så på fordi han ikke turte å gå inn i saken for å stoppe den.. Hos min mor får jeg bare dritt slengt mot meg.. Mine søsken snakker bare dritt til meg og jeg blir bare å sitte på rommet.. Min mor er like ille til å snakke dritt til meg. Det virker som at hun bare vill meg vondt Burde jeg kontakte barnevernet?

SVAR

Besvart 21.11.2014 12:35:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine er glad i deg, men ikke i hverandre lenger. De bor hver for seg, og du flytter imellom. Du vil at alle skal ha det bra. Og helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
account_circle