Hopp til hovedinnholdet

Observert masse blåmerker på småsøsknene mine- på ermene og ellers på kroppen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på om det går an ¨å bli adoptert bort hvis jeg vil det, jeg er jo myndig og bestemmer selv, gjelder dette adopsjon også? Jeg har en far som bor i nord- norge og som ikke bryr seg og som ikke gidder heller. Har en mor som har mine to søsken på 5 og 6 år som jeg også ønsker å få adoptert bort- fordi mamma bryr seg ikke om dem og hun drikker mye og truer dem mye osv. Hu sa til hu minste på 5 at hvis hun ikke slutter å gråte så klipper hun opp smokken hennes og smokken er det kjæreste hun har. Det skjærer laaaangt inni søster-hjertet mitt at hun sier sånt, jeg kunne ALDRI ha funnet på å sagt noe sånt til mine barn/søsken. De er som barna mine (seriøst) De betyr ALT for meg!! Jeg har også observert masse blåmerker på dem- på ermene og ellers på kroppen. Det er greit hvis de faller og sånt, det gjør barn, men her snakker vi store røde, blå, gule, lilla blåmerker og da snakker vi store! Det bekymrer meg veldig, har mere på hjertet, men har ikke nok tegn igjen....

SVAR

Besvart 12.03.2015 08:47:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hva er vold?

Mange barn og ungdom lever med vold og overgrep i familien, fra kjæresten eller fra andre. Men det er ikke alltid de tenker på dette som vold. Det viktig å vite om det er vold du opplever.

 

Les mer
account_circle