Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hatt et sterkt hat mot min mor - nå ønsker jeg at en annen voksen som står meg nær skal adoptere meg. Er det mulig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har spesielt de siste 6 årene hatt et sterkt hat mot min mor. Det er mye som har skjedd, ingenting voldelig, men mye verbalt og non-verbalt. Disse 6 årene har jeg hatt en annen person som har stått meg nær. Hun er ingen slektning, men en voksen person som er en morsfigur for meg - dette er noe hun selv vet. Hun er også veldig klar over situasjonen. To av mine tidligere lærere, inkludert denne morsfiguren, har vurdert å trekke inn barnevernet i denne saken (4-6 år siden), men det ble aldri gjort. Jeg har hatt et sterkt ønske om å komme ut av denne situasjonen, men tilgivelse til min mor er ikke et alternativ, jeg vil ikke at ting skal ordne seg mellom oss. Jeg har tenkt mye på denne saken, og skulle ønske denne morsfiguren kunne adoptert meg. Er dette et uoppnåelig ønske, eller er det faktisk mulig? Det er vondt å leve et liv hvor "moren" min egentlig bare er et annet voksent menneske.

SVAR

Besvart 11.11.2015 12:10:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er adopsjon?

Målet med adopsjon er først og fremst å gi et godt og varig hjem til barn og ungdom som de biologiske foreldrene ikke kan ta hånd om.

 

Les mer
account_circle