Hopp til hovedinnholdet

Kan eg bli adoptert viss eg ble mishandla hjemme som 4-5 åring? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, mitt spørsmål er kan eg bli adoptert viss eg ble mishandla hjemme som 4-5 åring? No e det over med eg kjem aldrio til å se på foreldrene mine som mor og far dem e bare dei bilogiske foreldrene mine men kjem aldri til å bli dem ekte. Det var på grunn av dem eg slite så innmari med livet mitt, dei starta alt med mishandlinga som førte til at det gjekk utover skolen og frå der utvikla det seg til mobbing til rasisme o.s.v. eg lider av: selvskading, deppresiv, eg har prøvd å tatt selvmord 2 gange, panophobia, anoreksia/bulmia, litt anxiety. Eg starta allrede i fjerde klasse som veldig deppresiv for eg skjønnte at ting eg opplevde ikkje var vanleg og frå der utvikla eg alle dissa her. Eg hater livet mitt og har ikkje lyst på noe hjelp så lenge ej ikkje får flytte, og nei eg skriver ikkje denne meininga under ein sure følelse men heilt passivt. Eg meinar det virkeleg eg streiker med å få hjelp til eg får flytte. Dei har kanskje slutta å mishandle meg no men, eg vil aldri tilgi dem.

SVAR

Besvart 17.11.2015 08:49:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle