Hopp til hovedinnholdet

Mye tanker om det å være adoptert.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.Jeg er adoptert fra Colombia og tenker ikke ofte på det men for ikke så lenge siden fikk jeg vite mer om den biologiske moren min og jeg fikk et inntrykk som har satt seg veldig dypt inni meg, og det er at jeg kanskje hadde hatt det bedre vis hun aldri hadde gitt meg bort. Jeg vet at jeg ikke bør tenke sånn,Foreldrene mine har sport en del i ettertid om jeg er lei meg for det hun gjorde eller om det går bra men svaret er alltid at jeg ikke tenker på det men sannheten er at jeg kjempe lei meg for at hun gjorde. Jeg lurer på om det er lurt å snakke med foreldrene mine om det eller om jeg bør snakke med noen andre for jeg føler at de blir lei seg vis keg forteller dem det jeg mener, og jeg tenker at det ikke r så lurt å snakke til vennene mine om det. Takk håper jeg får svar snart:-)

SVAR

Besvart 25.11.2015 12:21:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du adoptert og ønsker informasjon om biologiske foreldre?

Er du nysgjerrig på historien din? Alle adopterte som har fylt 18 år har rett til å få kunnskap om sin biologiske bakgrunn.

 

Les mer
attach_file

Historier og erfaringer om identitet - som adoptert

En del adopterte begynner å reflektere mye rundt sin egen bakgrunn i ungdomsårene. «Hvem er jeg?», «hvor kommer jeg fra?» og «hvor hører jeg hjemme?», er spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
account_circle