Hopp til hovedinnholdet

En jeg kjenner sa hun blir slått hjemme, og nå er de takk vekk fra hjemmet. Men dette er feil!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

En familie som er gode venner med vår familie har To døtre. Den ene datteren til den familien har sagt til en vennine at hun ble slått av faren. Hun hadde tatt det på en feil måte, fordi han hadde tulle-slått henne. Dette ble en stor sak. Jenta som fikk vite det sa ifra til læreren og med en gang kom barnevernet og tok jentene fra skolen. Den minste som er 7 år savner mamma og den andre som hadde sagt dette tullet savner ikke. Nå er dem med en imidlertidlig fosterfamilie. Mamman og pappan dems gråter mye og dem er utrolig skjønne! Det er bare den andre jenta som nekter å møte dem. Hun har gjort en feil.. Jeg er bekymret for dem og lurer på hva dem kan gjøre? Dem fortjener det ikke og jentene tar et stort og farlig valg. Det er jo helt feil! Trenger hjelp så fortest som mulig, DØDSVIKTIG!

SVAR

Besvart 17.12.2015 10:15:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er barnevernet?

Barnevernet skal gi barn, ungdom og familier hjelp og støtte når det er vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hva er vold?

Mange barn og ungdom lever med vold og overgrep i familien, fra kjæresten eller fra andre. Men det er ikke alltid de tenker på dette som vold. Det viktig å vite om det er vold du opplever.

 

Les mer
account_circle