Hopp til hovedinnholdet

Jeg har verdens beste foreldre! Men noen ganger er det litt vanskelig å få dem til å forstå.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente på 14 år som har VERDENS BESTE FORELDRE! Men noen ganger er det litt vanskelig og få dem til og forstå. Har nettop sagt at jeg tror jeg er lesbisk og de skjønte ikke en dritt. De sa bare at det er vanlig og utforske og at det bare er en fase men jeg er ganske sikker på at jeg er lesbisk. De forstår ikke hvorfor jeg ikke vil få flere venner en de 4 jeg har. De skjønner ingenting. De er snille og jeg føler meg heldig, men er det fortsatt mulig og bo et annet sted. I nærheten av der mamma og pappa bor. Liksom bare et annet hus for en liten stund. Sånn at jeg holder meg på samme sted, skole osv. Men bare prøver og bo et annet sted for et halvt års tid bare. Hvis det er mulig. Hvordan? Hva skal jeg si? Og hvem burde det være? Tak til den som svarer☺️

SVAR

Besvart 18.09.2016 09:30:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
account_circle